rudar prijedor-skupstina juli 2015 (1)Dalibor Majkić, predsjednik Fudbalskog kluba Rudar-Prijedor, samo nedjelju dana nakon što ga je Skupština ovog sportskog kolektiva imenovala za pomenutu funkciju, podnio je ostavku na sjednici Upravnog odbora, održanoj u ponedjeljak uveče.

Tako će, po njegovim riječima, najviše tijelo ponovo morati da zasjeda kako bi imenovalo novog prvog čovjeka i članove UO povratnika u Premijer ligu BiH.

-Kako zbog privatnih obaveza, tako zbog činjenice da se neke stvari nisu poklopile u ovom trenutku, riješio sam da se povučem. Ostajem do Skupštine, a želio bih da i dalje bude član UO, vjerujem da se u ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba ništa neće promijeniti – objasnio je Majkić.

Tako su, ostavkom Majkića, pomalo u sjenci ostali izbori Uprave za još dvije odgovorne funkcije, čime je konačno zaokružena cjelina po pitanju organizacije „rudara sa Sane“.

-Dosadašnji direktor Ognjen Hrnjak, takođe je podnio ostavku, a na njegovo mjesto došao je Vukašin Đaković, inženjer metalurgije, koji do sada nije imao zaposlenje. Imenovan je i sportski direktor, a kao što je i najavljeno, to je nekadašnji fudbaler Žarko Mandić i iskoristio bih priliku da im poželim mnogo sreće i uspjeha u radu-naglasio je Majkić.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com