U ranim jutarnjim časovima na relaciji Banjaluka – Laktaši dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva kamiona.

Vozač kamiona je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kamion koji je bio parkiran pored benzinske pumpe, nakon čega je parkirani kamion udario u objekat pumpe, javio je naš reporter.

– U toku je uviđaj na licu mjesta soabraćajne nezgode koja se se dogodila jutros oko 03.40 časova u mjestu Trn, na putu registrovanom za saobraćaj motornih vozila, a u kojoj je učestvovalo lice A.K. iz Prijedora koje je upravljalo teretnim vozilom sa prikljucnim vozilom, a koje je udarilo u parkirano treretno vozilo sa priključnim vozilom – saopštila je policija.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske oglasili su se o stanju vozača kamiona A.K. iz Prijedora koji je povrijeđen u nesreći koja se noćas dogodila u Trnu.

Kako su naveli, A.K. je u ranim jutarnjim časovima primljen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Srpske.

– Pacijent je trenutno na opsežnim dijagnostičkim pregledima, svjestan, orijentisan, stabilnog zdravstvenog stanja – naveli su iz UKC-a za RTRS.

Iz UKC-a dodaju da će detaljne informacije o stanju pacijenta biti poznate nakon završene dijagnostičke obrade.

Potpuno su izgorjela dva kamiona, a požar je zahvatio i dio benzinske pumpe.

Požar je ugašen, a saobraćaj na ovom dijelu puta je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce dok se ne završi policijski uviđaj.

RTRS