prijedor-bosna sarajevo-rezultat (2)Rukometaši Prijedora su se pobjedom oprostili od svoje publike u prvenstvu Premijer lige BiH, ostvarivši u pretposljednjem 25. kolu domaći trijumf, uz samo jedan poraz.

Izabranici trenera Bojana Unčanina teže nego što su očekivali savladali su ekipu Krijave sa 36:31(21:20), pošto su u samom finišu „slomili“ otpor gostiju iz Zavidovića, napravivši od 47. minuta (26:27) u finišu razliku od 10:4.

-Pomalo opušteno ušli smo u meč, ali smo na kraju podrškom naših vjernih navijača, koji su nam, kao i tokom cijele sezone, bili „osmi“ igrač potvrdili da je kvalitet na našoj strani. „Ovjerili“ smo peto mjesto, koje je, jer se nismo nadali takvom plasmanu, s obzirom da nam je prevashodni cilj bio opstanak u bh.eliti, bez sumnje veliki uspjeh – rekao je prvi strijelac meča, desno krilo Prijedorčana Sandro Popović.

Prijedor-Krivaja 36:31(21:20)

Prijedor
Dvorana „Mladost“
Gledalaca: 200
Sudije: Robert Zovko (Mostar) i Ante Knezović (Buna)
Sedmerci: Prijedor 1(0), Krivaja 3(2)
Isključenja: Prijeodr 2 minuta, Krivaja 4 minuta

PRIJEDOR:
Beširević, Bojić 2, Unčanin 5, Miljuš, Vlačina 1, Popović 10, Škrga 2, Mirković, Kaurin 3, Daničić 9, Topić, Janković, Selimbegović, Čutura, Blagojević 4, Radaković
Trener: Bojan Unčanin

KRIVAJA:
Muhić, Zukić, Avdić 5, Bašić 5, Fejzić 5, Alić 3, Šabanović, Aloč, Selimbegović, Smajilbegović 4, Petrušić 2, Bajrić, Klis, Ćićkušić 7
Trener: Adnan Đerzić

Tekst i foto arhiva– Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com