Ekipa “Rudar Prijedora” u 9. kolu Prve lige Republike Srpske, u subotu, gostuje kod “Željezničar Sport Tima” u Banjaluci. Iz “Rudara” poručuju da poznaju kvalitet protivnika, ali da očekuju pobjedu, te da će nastaviti niz dobrih partija koje su pružili u prethodnih par utakmica.

-Mi želimo da nastavimo pozitivan niz bez poraza u dosadašnjim utakmica, i da ponovimo dobru utakmicu kao protiv „Drine“. „Željezničar“ je mlada ekipa, koja igra napadački fudbal. Dobro stoje na terenu i dosta trče. Tako da nas očekuje teška utakmica, ali naš cilj su nova tri boda i da ostanemo u vrhu tabele – rekao je kapiten „Rudara“ Nemanja Pekija.

Pred prijedorskim timom je težak raspored, i zato je važno da se u narednoj utakmici ide na pobjedu, poručuju iz stručnog štaba.

– U naredna četiri kola „Rudar“ tri utakmice gostuje. Sve četiri utkamice su jako bitne, i svaki osvojeni bod je važan. Utakmica protiv „Željezničara“, u kojoj idemo na pobjedu, će odrediti dalji tok, hoćemo li biti u samom vrhu tabele. Bitno je što se rješavaju neki kadrovski problemi, tako da očekujemo i nastup Da Silve u subotu – izjavio je Stojan Janjetović, član stručnog štaba FK „Rudar Prijedor“.

Što se igračkog kadra tiče, u Banja Luku neće ići Marić zbog crvenog kartona, a zbog povreda će izostati Demonjić i Orlando.

kozarski.com