Prijedorčanin A.Š. osumnjičen je da je tokom noći između četvrtka i petka razbio nekoliko stakala poslovnog objekta u centru našeg grada.

Kako saznajemo, među polupanim prozorima su i oni koji se nalaze na prostorijama Gradskog odbora DEMOS-a Prijedor.

-Policijski službenici Policijske uprave Prijedor postupajući po prijavi da su u toku noći 22/23.09.2022. godine od strane nepoznatog počinioca oštećena stakla na objektu poslovnog prostora u ulici Branislava Nušića u Prijedoru, vlasništvo jednog političkog subjekta, izvršili kriminalističku obradu lica A.Š. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ – potvrdila je portparolka PU Prijedor Zvezdana Alednarević.

Ona je dodala da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv A.Š. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Inače, radi se o poslovnom objektu koji je u vlasništvu Srpske demokratske stranke, a osim prostorija Gradskog odbora ove partije tu se nalaze i kancelarije Gradskih odbora Socijalističke partije i DEMOS-a.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com