dzudo klub prijedor-turnir laktasi (1)Uspješan je bio nastup mladih članova Džudo kluba Prijedor na 13. međunarodnom turniru „Laktaši open“, pošto je od 18 takmičara, koji su nastupili 11 došlo do medalja, a ekipno su bili najbolji u konkurenciji mlađih „poletaraca“.

Prvoplasirani su bili: Pavle Gajić (u kategoriji do 44 kilograma) i Teodor Vučenović (50 kg), drugo mjesto zauzeli su: Vedran Sučević (36 kg), Dimitrije Marčetić (40 kg) i Ognjen Vojvodić (preko 50 kg), dok su se na trećem stepeniku pobjedničkog postolja našli: Marko Savić (19 kg), Dejan Stanojević (30 kg), Aleksa Jurišić (34 kg), Adrijan Sučević (44 kg), Danijel Gvozden (46 kg) i Marija Marinović među rivalkama do 48 kilograma.

-Očekuju nas učešća na prvenstvima Republike Srpske za mlađe pionire, sljedećeg vikenda u Bijeljini, te starije pionire, 11. aprila u Banjaluci, na međunarodnom turniru u Sloveniji (25. aprila), a 16. maja organizovaćemo treći međunarodni turnir „Kup Grada Priejdora“ u sportskoj dvorani „Mladost“ – rekao je glavni trener Džudo kluba Prijedor Radenko Marinović.

U Laktašima su još nastupili: Pavle Savić, Stefan Mutić, Aleksej Solak, Ognjen Jurišić, Vasilije Makarić i Đorđe Makarić. Svi su ostvarili po jednu pobjedu, a neki su poraženi u borbi za medalju, jer je konkurencija bila izuzetno jaka i u pojedinim kategorijama prijavljeno i po 22 takmičara.

N.Đerić/A.Drakulić
Foto – Džudo klub Prijedor
dzudo klub prijedor-turnir laktasi (4) dzudo klub prijedor-turnir laktasi (2) dzudo klub prijedor-turnir laktasi (3)