pd borci na kik boks prvenstvu (4)Na subotnjem Prvenstvu Republike Srpske u kik boksu učestvovala su četiri kluba iz Prijedora.

Iz domaćina i organizatora otvorenog prvenstva RS, Kluba borilačkih sportova „Rudar“, prva mjesta osvojili su senior Dragan Garača (79 kg) u kik lajtu i junior Siniša Radić (58 kg), takođe u kik lajtu, dok je u pomenutoj disciplini Srđan Vučkovac (89 kg) zauzeo treće mjesto među juniorima.

Medalje za Akademiju borilačkih sportova „Tomaš“ (Kik boks klub „Prijedor“) osvajali su prvoplasirani kadet Đorđe Mršić (42 kg) i seniori Zoran Milanović (74 kg) i Miloš Đaković (apsolutna kategorija preko 94 kg) obojica u disciplini kik lajt, kao i drugoplasirani junior Dobrivoje Radaković (preko 94 kg) u kik lajtu i seniori Zoran Milanović (75 kg) u K1 i Nemanja Kragulj (80 kg) u K1.

Od predstavnika Kluba borilačkih sportova „Gong“ – Škole boksa „Rodić“ Prijedor najviše uspjeha, osvajajući srebrne medalje, imali su juniori Igor Kantar (79 kg) i Dragan Dragojević (65 kg) u lou kiku, dok je isti plasma imao i junior Slaviša Miodrag (71 kg), takođe u lou kiku, nastupajući za Fifht Club „Winner“ Prijedor.

Treba napomenuti i da je Mladen Tomaš, član domaćina ovog takmičenja, Kluba borilačkih sportova „Rudar“, osvojio titulu profesionalnog prvaka Srpske u diciplini lou-kik u kategoriji do 71 kilogram, pošto je nokautom u prvoj rundi savladao Đorđa Drobnjaka iz Kluba borilačkih sportova „Kobra“ iz Istočnog Sarajeva.

Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
pd borci na kik boks prvenstvu (3) pd borci na kik boks prvenstvu (2) pd borci na kik boks prvenstvu (5) pd borci na kik boks prvenstvu (1)