Nikola Đurđević iz Prijedora, nakon što je automobilom usmrtio dječaka u Kozarcu, pobjegao je i sakrio se na području Laktaša, ali je pronađen i uhapšen, saznaje Srpskainfo.

Otkrivamo: Uhapšen vozač koji je usmrtio maloljetnog Prijedorčanina pa pobjegao

U Policijskoj upravi Prijedor su potvrdili da je uhapšen N. Đ. zbog postojanja osnova sumnje da je noćas oko 00.50 časova, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je maloljetni pješak, smrtno stradao, a osumnjičeni se sa vozilom udaljio sa lica mjesta.

Poginuo maloljetni Prijedorčanin: Policija traga za vozačem koji ga je udario i pobjegao – FOTO

-Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i uhapsili N.Đ. iz Prijedora, koje se nakon saobraćajne nezgode „audijem“ pobjegao sa lica mjesta. Vozilo osumnjičenog pronađeno je na području Opštine Laktaši – rekli su u policiji.

Teška saobraćajka kod Prijedora: Poginulo jedno lice – FOTO

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica N.Đ..

Pored puta nađen prepolovljen bicikl: Nesrećnog dječaka mještanin odvezao u bolnicu, ali zbog povreda je ubrzo preminuo – FOTO

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

srpskainfo.com