Odbornici Skupštine grada Prijedora razmatraće sutra Nacrt budžeta za 2021. godinu, odluka o subvenciji prijedorskoj “Toplani” za izmirenje kredita EBRD-u i prijedlog imenovanja komisije za mlade.

Sve ove tačke bile su na dnevnom redu sjednice održane 3. feburara, ali su tada povučene na doradu i usaglašavanje.

Pred odbornicima će se naći i prijedlozi odluka o osnivanju teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, o uslugama personalne asistencije, o nacrtu urbanističkog plana Kozarac, o zakupu poljoprivrednog zemljišta o programu mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti i o programu i planu sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije.

Na dnevnom redu su raspisivanje konkursa za izbor i imenovanje sekretara Skupštine grada i javnog poziva za imenovanje dva člana školskih odbora, kao i procedura u vei sa popunom Odora za žalbe.

Odbornici će odlučivati o odgađanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica, o visini i upotrebi boravišne takse, o radu Fondacije za razvoj, o realizaciji budžetskih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju i podsticaja u preduzetništvu, te o realizaciji subvencija za korisnike vodnih usluga.

Sjednica je zakazana za 10.00 časova.

SRNA
Foto – arhiva