Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“ pozvala je zainteresovane za IT sektor da sutra prisustvuju radionici „Moja Digital Nomad avantura“ koja bi trebalo da odgovori na pitanja kako započeti svoju karijeru u IT sektoru i svoju poslovnu ideju pretvoriti u uspješno poslovanje.

Najprije će biti predstavljeni servisi HUB Playground i IT radionice koje slijede u okviru ovih servisa, a lična iskustva iz vlastitog IT poslovanja, trendove na tom polju i savjete budućim mladim preduzetnicima na području IT i kreativne industrije predstaviće Prijedorčanin Denis Đukić, diplomirani inženjer i master elektrotehnike i računarstva.

Njegove ključne kompetencije su administracija Oracle baza podataka, programiranje u SQL, PLSQL-u, Apex-u, Linux administracija i bash programiranje, SCRUM i Kanban projektno vođenje, upravljenje organizacijama ADIZES metodologijom i mnoga druga znanja.

Đukić je radio za međunarodne kompanije, a od 2011. godine vodi svoju firmu. Rad preko interneta omogućava mu takozvano digitalno nomađenje, te često radi iz udaljenih destinacija poput Kanarskih ostrva, Tajlanda, Balija, Filipina, Indije, Šri Lanke, Singapura i Malezije, a takođe često boravi u kovorking prostorima širom svijeta.

Radionica „Moja Digital Nomad avantura“ održaće se u sutra kovorking prostoru Agencije „PREDA-PD“ s početkom u 17.00 časova, a svi zainteresovani mogu se registrovati onlajn.

Registracija za učešće je OBAVEZNA a to možete učiniti OVDJE