Sa telefonskog broja direktorke Doma zdravlja Prijedor Slavica Popović jutros je upućena zlokobna poruka novinaru Srpskainfo nakon što je na našem portalu objavljena priča o čovjeku koji se žali na rad ove zdravstvene ustanove i njegovog rukovodstva.

Poruku sadržaja “Dabogda ti bog vratio sve ono što činiš drugim ljudima” poslat je na broj našeg novinara jutros u 7.20.

Inače, naš novinar je juče tražio i komentar Popovićeve na tvrdnje jednog Prijedorčana o neprijatnom iskustvu koje je imao u Domu zdravlja.

Direktorku smo nazvali na fiksni telefon Doma zdravlja i budući da je sekretarica rekla da je direktorka na sastanku, ostavljena joj je poruka da je trebamo zbog pitanja za naš medij i da se javi kada završi sastanak. Budući da nas Slavica Popović nije pozvala do kraja radnog vremena, tekst smo objavili oko 15 sati i 30 minuta.

Umjesto da svoj komentar na tvrdnje Prijedorčana, koje su iznesene u našem tekstu, dostavi našem novinaru ili redakciji, uslijedila je ova necivilizovana poruka, koju bi mogli ocijeniti i prijetećom, ali je svakako neprimjerena nekom ko obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

EuroBlic-srpskainfo.com

Vezane vijesti

“Bezobrazluk i javašluk”: Prijedorčanin razočaran zbog pravila direktorice Doma zdravlja