Adelisi Hodžić, čini se, odavno nije išlo u životu kao što ju je krenulo ovih dana.

Uskoro će objaviti novu pjesmu intrigantnog naziva „Ja ću muški“, a 4. marta je proslavila i svoj jubilarni 50. rođendan.

Njena porodica, predvođena njenim suprugom Halidom Muslimovićem, priredila joj je iznenađenje u Prijedoru te su je izveli na večeru.

A kada su joj donijeli tortu da puše svijeće, nije mogla a nije ni željela sakriti svoje emocije, pa je čak i pustila suzu.

– Moj osmijeh kaže sve, previše poklona i iznenađenja od mojih najmilijih a najljepši od moje ljubavi i životnog saputnika. Hvala od srcaaaaa – podijelila je impresije Adelisa sa svojim pratiocima na FB.

Što se tiče nove pjesme Adelisa kaže kako je rađena u studiju „em Te“ Mikija Todorovića, aranžman potpisuje Zoran Tutun dok je tekst napisao Ismet Polovina.

-Jedva čekam da publika posluša moju novu pjesmu. Odavno ih već nisam počastila nekim novim projektom tako da se nadam da ću se uz novu numeru ponovo vratiti na stare staze slave. Ja sam dala sve od sebe, kompletnu sebe sam predala pjesmi pa vjerujem da će moji fanovi to prepoznati – rekla nam je Adelisa koja će uskoro snimiti i video zapis na ovu numeru.

Express magazin