Prijedorčanka Jelena Ć. (66) koja je bila suvozač u “VW fox” preminula je od povreda koje je zadobila u udesu koji se dogodio 27. aprila oko 11.25 časova u mjestu Gornji Garevci, na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali “fiat punto” kojim je upravljao D.S. (20) Prijedora, „VW Fox“ kojim je upravljala Ž.Ć. (24) iz Prijedora, te “ford fiesta” koji je vozio B.D. (40) iz Banjaluke.

-U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je suvozač u “VW Fox” J.Ć. (1952) iz Prijedora od kojih je preminulo 28. aprila. Putnik u istom automobilu R.M. (83) iz Prijedora u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio je lake povrede – rekli su u PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je žena u udesu zadobila frakture potkoljenice na obe noge, a da joj je uveče, nakon udesa, pozlilo, te je hitno transportovana u bolnicu u Banjaluci gdje je preminula.

U prijedorskoj policiji su rekli da je po naredbi tužioca naložena obdukcija tela koje će biti obavljeno u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci.

EuroBlic-srpskainfo.com