Ova mlada dama prosto pleni lepotom, pa joj se često postavlja i pitanje o udaji i da li ima dečka.

Međutim mlađana Prijedorčanka Jelena je šaljivo odgovorila :“Eto u narednom fashion show-u razvod i svadba sve kod mene .“

Reč je zapravo o njenom čak 54-om modno-scenskom performansu “Muškarac u životu jedne žene” za koji potpisuje scenario, koreografije, režiju, organizaciju.

Kao i svih prethodnih puta videćemo je u ulozi na pozorišnoj sceni.

Ovo je zapravo jedna veoma komičnu priča o braku u kom dolazi do nesporazuma radi nemogućnosti dogovora o tome čime će se dete baviti, pa se par razvodi ali i venčava.

Kako će na kraju deliti imovinu, ali i kako će pokušati da prate dete u svim aktivnostima samo za posetioce Pozorišta Prijedor 26.5.

Veliki broj uspešnih muškaraca iz svih branši naćiće se na modnoj sceni i predstavljati upravo sva zanimanja koja možemo izabrati u životu te ćemo tako videti doktore, sportiste, novinare, pravnike, ekonomiste…itd.

Muzički gost biće Džidža Stojković, a ovaj put mušku kolekciju predstaviće dizajner Vladimir Di Krupsky i još jedno poznato modno ime u svetu koje ćemo uskoro objaviti kao i jos muzičkih imena čije potvrde dolaska očekujemo.

Poznati modni brendovi takođe su deo priče.

„Pripreme teku sjajno sa 70 učesnika, a glumačka uloga mi je apsolutno legla i biće ovo sjajan projekat. Nastavljam u ustaljenom stilu da svaki put nadmašim sama sebe“, rekla je Jelena i poslala veliki pozdrav za sve naše čitaoce.

Dejana Lukić iz Crne Gore, dizajnerka koja sarađuje sa Cecom Ražnatović, Ljupkom Stević, Anabelom, ali i poznatim svetskim filmskim divama sa brendom MADAM MAYA specijalni je gost.

jollymagazine.com