Предојевић Горан, рођен 1982. у Приједору. Медицински факултет у Бањалуци завршио 2008. године. Магистрирао на Медицинском факултету у Бањалуци 2018. године. Запослен у ЈЗУ Болница „Др Младен Стојановић“ Приједор као специјалиста интерне медицине, субспецијалиста гастроентерохепатолог, шеф интерног одсјека на Интерном одјелу. Спортиста и спортски радник. Ожењен, отац двоје дјеце.

У периоду од 2009. до 2013. године био предсједник Одбора младих ДНС-а Приједор. Члан Предсједништва ГО ДНС-а Приједор и активни одборник и шеф Одборничког клуба у СГ Приједор.

Залагаће се да Скупштина Града и даље буде мјесто гдје ће се доносити одлуке од значаја за све грађане нашег града, а не мјесто политичких размирица и препуцавања. Мјесто, гдје ће се доносити одлуке које ће наш град учинити љепшим и бољим мјестом за живот. Залагаће се за равномјеран развој свих дијелова Приједора, а посебно за сва питања која су везана за младе, јер су они наша садашњост и будућност. Жели да се заједно боримо за нашу будућност и будућност наше дјеце, неће да то препуштамо било коме другом.