skupstina grada prijedoraOve srijede, 29. oktobra, sa početkom u 10:00 časova, biće održana 21. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa na Dnevnom redu će se naći Prijedlog Odluke o raspodjeli utvrđenog neraspoređenog suficita za 2013. godinu raspoloživog za raspodjelu, Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o usvajanju budžeta grada Prijedora za 2014. godinu,nakon čega slijedi Nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o izvršenju budžeta grada Prijedora za 2014. godinu.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o davanju garancije AD Toplani Prijedor za dugoročno kreditno zaduženje i Izvještaj o radu Javne ustanove Dječiji vrtić „Radost“ Prijedor za školsku 2013/14. godinu.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se i Prijedlog Odluke o izradi Regulacionog plana zone uz magistralni put M-15 Prijedor-Kozarska Dubica i dijela naselja Urije te Prijedlog Odluke o izradi Regulacionog plana zone uz magistralni put M-4 Prijedor-Banja Luka i dijela naselja Orlovača.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić