Nakon što je dana 04.02.2018.godine, prilikom kontrole i legitimisanja kod lica G.S. (1991) iz Prijedora, pronađena manja količina tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “Ecstasy”, policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzeli su niz mjera i radnji usmjerenih na uličnu redukciju prodaje narkotičkih sredstava, koje su rezultirale oduzimanjem određene količine opojnih droga.

U jednom ugostiteljskom objektu prilikom kontrole i legitimisanja kod četiri lica pronađene su određene količine opojne droge, dok je iza ugostiteljskog objekta pronađena odbačena manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 0,23 grama i 24 tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “Ecstasy”.

Kod lica N.Đ. (1989) iz Prijedora pronađene su i oduzete 32 tablete, a kod lica M.A. (1991) iz Prijedora jedna tableta, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Ecstasy”, dok je kod lica S.Z. (1998) iz Prijedora pronađena manja količina bijelog praha koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed” i zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a kod lica S.T. (1995) iz Prijedora pronađena opojna droga koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

PU Prijedor
Foto – ilustracija