Prijem 4 radnika – Srednjoškolski centar Prijedor

Oblast: Obrazovanje
Rad na: Neodređeno vrijeme
Regija: Prijedor
Otvoreno do: 11.01.2018.
Broj izvršilaca: 4

OPIS RADNOG MJESTA
1.Profesor stručnih predmeta medicinske struke dr. medicine, /bez radnog iskustva / na neodređeno vrijeme puna norma 20 časova .
2.Profesor matematike /bez radnog iskustva/ na određeno vrijeme do 31.8.2018. god.18 časova .
3.Profesor biologije /bez iskustva / na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja 20 časova .
4.Stučni saradnik -psiholog škole/sa iskustvom / na neodređeno vrijemnje.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Pored opštih uslova propisanih Zakonom radu“ „Sl.Gl.RS,broj:1/16.kandidati treba i da ispunjavaju potrebne usove propisane Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju član 75. „/Službeni glanik Republike Srpske „ ,broj : 74/08., 106/09.104/ 11.33/14.) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama „(Službeni Glasnik Republike Srpske „,broj: 29/12 . 80/14. 83/15.i Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Službeni Glasnik Republike Srpsake, broj 102/14.od 18.11.2014

Uz potpisanu prijavu kandidati trebaju dostaviti ovjerene kopije slijedećih dokumenata,a u skladu sa članom 28.stav 1. Zakona o radu /“Sl.glasnik RS“/ broj:1/16. , te tačkom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi/“Sl. Glasnik RS“/, broj 102/14. 42/16.

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispinjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1.Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine , a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu .
2.Da je punoljetan a to dokazuje izvodm iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte .
3.Da je radno sposoban , i to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem , koje ne može biti starije o 6 mjeseci a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu , a prije zasnivanja radnog dnosa .
4.Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv , dostojanstva ličnosti , morala službene dužnostin , trgovine ljudima , zlostavljanja djeteta ,polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem .
Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačke 4.ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem , a prije zasnivanja radnog odnosa .

Posebni uslovi :
1.Dr. medicine , bez iskustva .
2.Profesor matematike , bez iskustva ,
3.Profesor biologije ,bez iskustva ,
4.Diplomirani psiholog ,/sa iskustvom najmanje 3 godine. /
1.Kandidat uz potpisasnu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentacju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 7.i 8 navedenog pravilnika.

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenim prvom ciklusu studijskog programa u četverogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240. ECTS bodova u kojim je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.
2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom strudiranja , ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena .
3 Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o veremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.
5. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremeniu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica .
6. Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca a koje sadrži podatke :vrsta posla , dužina ostvarenog radnog staža.
7. Uvjerenje opštinskog /gradskog orgna uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno otvadžbinskog rata Republike Srpske , ukolko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca .
8. Uvjenjrenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Obrambeno otadžbinskog rata, Republike Srpske , ukliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida .
9. Uvjerenje opštinskog /ratnog organa uprave nadležnog za boračko invalisdku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno –otadžbinskog rata Republke Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.
Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na slijedeću adresu: JU “Srednjošklski centar Prijedor“ u Prijedoru , Nikole Pašića broj 4.,
sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta NE OTVARATI.

Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.
Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti inervju i testiranju, koji će se obaviti dana, 18.1..2018. u 10,00 časova.
Kandidati se neće poseno pozivati na testitanje i inervju, a ukoliko se ne pojave na testiranje ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima .

Zavod za zapošljavanje RS