Otkada je Total TV počeo sa akcijom besplatnog priključka omogućen je “prozor u svijet” i korisnicima koji žive u neimaštini.

Prema riječima Radojice Tejića, zastupnika Telemacha/Total TV za Prijedor, takav slučaj je i Mladen Bjekić kojem je priključak montiran polovinom 2017. godine.

-Mladen je inače invalid, ima samo jedno plućno krilo, a živi na području Ljubije. Veliki je navijač Rudar-Prijedora i Hajduka iz Splita, prati sva sportska dešavanja na našim sportskim kanalima. Kada su mu pušteni kanali rekao je “Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu”. Tada sam odlučio da obavijestim Total TV/Telemach o ovome slučaju jer me je dirnulo kako u svojoj neimaštini ipak nađe izvor sreće i pozitivne energije – priča Tejić.

Firma je drugi dan katoličkog Božića odlučila da obraduje Bjekića tako što su mu uručena tri velika paketa pomoći u kojima su se nalazili higijenske potrepštine, hrana i piće.

-Mladen se obradovao kada je vidio da ipak neko misli na njega pa će tako božićne i novogodišnje praznike proslaviti uz bogatu trpezu i Total TV kanale. Još kad bi imao kupatilo i malo bolji namještaj mislim da njegovoj sreći ne bi bilo kraja. U nastavak akcije koju zovemo “I ono malo duše” uključio se i predsjednik MZ Ljubija Goran Praštalo koji je posjetio Bjekića. Idemo korak po korak – dodao je Tejić i pozvao sve one koji su u mogućnosti da pomognu ovom Ljubijancu.

On je u Mladenovo ime prenio njegovu zahvalnost prema direktorici Sandri, Radi Katiću i Slobodanu Jovičiću i svim zaposlenima u Telemach-u.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com