SNSD je prepoznat kao partija koja može da rješava probleme, i to je jedan od razloga što već 12 godina bilježi dobre izborne rezultate, istakla je potpredsjednica stranke Željka Cvijanović u Prijedoru, gdje je prisustvovala sjednici Predsjedništva i svečanoj sjednici Gradskog odbora.

Poručeno je da je cilj ostvariti što bolji rezultat na parlamentarnim izborima.

SNSD je u Prijedoru imao izuzetno dobar rezultat na posljednjim, lokalnim izborima ali, kako kaže Saša Bursać prvi čovjek prijedorskih socijaldemokrata, naredne godine očekuju još bolje.

Zadatak Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru je promovisati sve što je Vlada uradila u ovom dijelu Srpske.

Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a ističe da je Vlada uradila mnoge stvari za Republiku Srpsku, konkretno i za grad Prijedor i za građane u svim strukturama stanovništva.

“Mislim da ćemo u saradnji sa Vladom i u narednim projektima zadržati vlast još dugo dugo vremena”, naglasio je Bursać.

SNSD već 12 godina ostvaruje vrlo dobar rezultat, što pokazuje da ispunjava svoje obaveze prema građanima, kaže potpredsjednica stranke Željka Cvijanović.

“U Prijedoru smo nedavno imali izbore, ulazimo u jedan drugi ciklus koji sa sobom nosi izborna godina. Spremni smo za to u svim našim opštinskim i gradskim odborima i nema sumnje da je to tako i u Prijedoru”, rekla je Cvijanović.

U Gradskom odboru SNSD-a Prijedor kažu da su snagu i energiju već usmjerili ka pobjedi.

Psolije sjednice Gradskog odbora SNSD-a, priređen je i novogodišnji prijem za članove i simpatizere ove stranke u Prijedoru.

RTRS