Tvornica keksa “Mira” i Grad Prijedor prvi put ove godine za svoje sugrađane organizuju “Slatku zimsku čaroliju”, najslađu zimsku zabavu s pregrštom zabave, poklona, i raznovrsnih gastronomskih poslastica za sve uzraste i ukuse.

“Slatka zimska čarolija” naziv je prigodnog prazničnog programa koji će biti održan od 20.12.2017. do 21.01.2018. u Ljetnoj bašti.

Ovaj, Prijedorčanima dobro poznat prostor, biće pretvoren u zabavni, veseli park sreće i smijeha za male, ali i velike posjetioce željne okupljanja, druženja i raznovrsnih prazničnih sadržaja.

O detaljima ove manifestacije na današnjoj pres konferenciji govorili su gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i Marina Cvjetićanin, zamjenica direktora Tvornice keksa “Mira”.

Ljubiteljima zimskih sportova svakodnevno će na raspolaganju biti klizalište, na kojem će se, uz muziku i mogućnost iznajmljivanja klizaljki, održavati raznovrsni programi.

Kako bi doživljaj zimske čarolije bio potpun vikendom će biti održavani razni koncerti i popratna događanja, a u segmentu gastro ponude posjetioci će se moći okrijepiti slanim i slatkim zalogajima ili toplim napicima, od kuvanog vina do vruće čokolade.

Očekuje se i dolazak Djeda Mraza, a svojim najmlađima, roditelji će slatke poklon paketiće, ali i najraznovrsnije slatkiše, moći kupiti na samom mjestu događanja.

Programom “Slatke zimske čarolije”, Tvornica “Mira” i Grad Prijedor žele svojim sugrađanima pokloniti doživljaj praznika u atmosferi i na način na koji to rade veliki gradovi.

Uživajte u druženju s porodicom i prijateljima, u ambijentu “Slatke zimske čarolije”.

Sretni praznici!