Srednju školu u Prijedoru potresa veliki skandal jer je njihova učenica, koja ide u prvi razred, ostala trudna sa punoljetnim mladićem, koji je osuđivan zbog polnog nasilja nad djetetom, otkriva „EuroBlic”.

Prema našim saznanjima, ova devojčica je u seksualnoj vezi sa osuđivanim pedofilom (21) dvije godine. lzvor „EuroBlica” blizak istrazi pojasnio je da je ovaj slučaj policiji prijavio psiholog škole.

-Školski psiholog razgovarao je sa ovom djevojčicom jer je imala veliki broj izostanaka. U razgovoru je saznao da iz škole bježi kako bi se viđala sa muškarcem sa kojim je u vezi dvije godine. Psiholog je tada i otkrio da je maloljetnica trudna – pojasnio je naš sagovornik.

On je dodao da je policija provjerila sve navode i utvrdila da je momak djevojčice krajem maja ove godine zbog polnog nasilja nad djetetom osuđen na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Izvori „Euroblica” otkrivaju da je maloljetnica pobjegla od kuće u subotu kako bi se udala za momka.

Njen nestanak otac je prijavio policiji.

– Ne znajući šta da učini kako bi je vratio kuci, otišao je u školu koju djevojčica pohađa od septembra. Proverio je da li je došla na nastavu, a potom tražio da je ispiše, vjerujući da bi je stalnim
držanjem u kući udaljio od tog mladića – otkrivaju naši sagovornici.

Međutim, maloljetnica tokom čitave sedmice nije došla na nastavu.

– Drugarice iz razreda su joj slale poruke i pitale gdje je, međutim, sa njenog broja navodno je odgovarao njen momak – kaže naš izvor.

Iako je prema našim saznanjima školski psiholog obavijestio policiju da je maloljetna učenica trudna,iz ove škole kažu da su i oni tu vijest dobili od roditelja drugih učenika, tek nakon njenog nestanka.

Prijedorčani sa kojima smo razgovorali u šoku su.

-Svi znaju da su oni u vezi. Prema pričama koje sam čuo, njih dvoje su u vezi već duže od dvije godine, što znači da su oni seksualni odnos imali kada je ona imala 12 ili 13 godina, a on 19, što je strašno. Policija je zakazala, jer nisu kontrolisali da li se on pod uslovnom kaznom pridržava zakona – ispričao je jedan od Prijedorčana.

Imao seksualni odnos sa djetetom

Mladić sa kojim je djevojka zatrudnila bio je uhapšen sredinom aprila prošle godine zbog polnog nasilja nad djetetom. Tada je iz policije rečeno da su prikupili dokaze, ali i izjavu oštećene, da je on u devastiranoj kući u zaseoku Sivci kod Prijedora imao seksualni odnos sa djetetom.

EuroBlic
Foto – ilustracija