rukomet-mira-bihac-prijateljskaRukometašice prijedorske „Mire“, aktuelne šampionke Premijer lige BiH, u 3.kolu ovogodišnjeg prvenstva očekuje gostovanje u Bihaću ekipi kluba sa imenom pomenutog grada na Uni.

Svjesne su izabranice trenera Ljubice Ivetić da im u nedjelju od 17 časova u dvorani „Luke“ neće biti lako, a najveća opasnost iz redova domaćih, novajlije u etlinom rangu, „prijetiće“ im od Azre Bašanović, koja je prošle sezone sa uspjehom na dvojnu registraciju nosila dres Prijedorčanki i dala značajan doprinos osvajanju „triple“ krune.

-Sa nešto izmijenjenim sastavom uspjele smo ostvariti prvu pobjedu na svom terenu protiv Krivaje. U utakmicu u Bihaću ulazimo bez imalo opuštanja. Poštujemo protivnika, ali daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom rezultatu – rekla je lijevi bek „Mire“ Adrijana Damjanović, reprezentativka Republike Srpske, koja je odličnom partijom protiv rivala iz Zavidovića prošle subote najavila da će biti jedna od najvećih uzdanica Prijedorčanki i konačno potvrditi svoj ogroman potencijal.

N.Đerić/A.Drakulić
Foto – arhiva