Pobjednik MOZZARTOVE nagradne igre „Pogodi najveću kvotu i osvoji VW Polo “ u oktobru Ranko Stojić postao i zvanično gazda automobila „folksvagen polo“.

Srećni i ponosni dobitnik prve nagrade posljednjeg dana nagradne igre (30. oktobra) „iskomponovao“ je briljantan tiket i sa koeficijentom od 4.800 izbio na prvo mjesto. Na MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mjestu u Banjaluci (Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 161) njemu su zvanično uručeni ključevi automobila na svečanoj ceremoniji dodjele luksuznih nagrada pobjednicima. Ranko je pored automobila dobio 5.088 maraka na samo jednu uloženu. Stojić je pogodio tri tačna rezultata u skandinavskim ligama, a to mu je bila taktika.

– Skandinavske lige su moja stvar. Igram stalno na njih jer sam siguran da su narodi sa sjevera Evrope dosta pošteniji od ostatka svijeta i da ne namještaju utakmice. I eto, vidite, bio sam u pravu. Igram često i na danski Brondbi, na švedske AIK i Norčeping i osjetio sam ove tačne rezultate – izjavio je Stojić.

Nagrade su dobili i drugoplasirani Alen Kararić iz Prijedora koji je držao prvo mjesto samo jedan dan sa pogođenom kvotom od 2.629, a tiket je odigrao on-lajn kao i trećeplasirani Dragan Despot iz Banjaluke koji može da se pohvali kvotom 2.057. Alen će uživati u skuteru „pežo kisbe 50“, a Dragan će u budućnosti moći da igra on-lajn tikete smart telefonom posljednje generacije „samsung S8“. Nakon oficijelnog dijela programa, gosti i igrači MOZZARTA uživali su u prijatnoj atmosferi pošto su prethodno čestitali zvijezdama dana na mega-premijama.

Glas Srpske