models by jelena govedarica-najava 2Kako je najavljeno iz Škole manekenstva „Models By Jelena Govedarica“ iz Prijedora uskoro nas očekuje novi SPRING FASHION NIGHT koji će biti održan 11.aprila od 20 časova u Pozorištu Prijedor.

Kao i do sada, organizator, scenarista, koreograf i voditelj programa je model Jelena Govedarica.

U sklopu ovog modnog dešavanja biće prezentovan i projekat „Kulturni akvarel“ pod pokroviteljstvom Fondacije ‘ArcelorMittal’ Prijedor, koja je generalni pokrovitelj i pomenutog događaja.

Pored brendova koji će predstaviti svoje proletne kolekcije: Legend World Wide, Juventa Sport, Grossist,predstaviće se i Unikatni nakit by Milijana Milisavić Zgonjanin, mlada dizajnerka Biljana Dukić sa svojim kreacijama i frizurama Frizerskog salona „Nena“ te veliko ime modne scene BiH Svjetlana Vuković Ceca te dizajnerke Di Di i Alma Karić.

Sve pomenute revije nosiće „Models By Jelena Govedarica“.

Kroz kompletan program prožimaće se „Kulturni akvarel“ i to kroz nastupe Plesnog studia „Top Dance“, SKUD „Dr Mladen Stojanović“ i slikarske radove Borisa Eremića.

„Ispričaćemo jednu lijepu životnu priču o građenju karijere mladog čovjeka protkanu motivima proljeća koje i predstavlja metaforu svega toga, jer kako se budi proljeće u svojim fazama tako se gradi i jedna karijera. Sve to biće prikazano na veoma slikovit način kroz modu, ples i folklor“, rekla je Govedarica i dodala da će se potruditi da i ovaj put pokažu da je kreativnost čudo i da se može spojiti nespojivo.

„Ovakvim projektima želimo da skrenemo pažnju mladima koliko ima prostora za izbor aktivnosti koje će ispunjavati njihovo slobodno vrijeme a biti zapravo njihovo neformalno obrazovanje, što je i primarni cilj Kulturno obrazovnog centra za mlade ‘Kulturni akvarel’. Ovaj put pored naše vjerne publike imaćemo i 50 gostiju iz celog sveta koji će biti gosti ‘ArcelorMittala’ na ‘Kampu dječijih osmijeha’ a to veče i naši gosti“, potvrdila je Govedarica.

Foto – Models By Jelena Govedarica
models by jelena govedarica-najava 1 models by jelena govedarica-najava 3