JAVNI POZIV

Poštovani građani Prijedora,

Gradska uprava Grada Prijedor – Odjeljenje za finansije organizuje javnu raspravu o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2018.godinu.

Rasprava će se održati u petak, 17.novembra 2017.godine u 10:00 časova u Sali Skupštine grada Prijedora.

Pozivaju se građani Prijedora da uzmu učešće u raspravi i da pitanjima i prijedlozima iskažu svoje potrebe i daju svoj doprinos boljem upravljanju sredstvima budžeta Grada Prijedor za 2018.godinu.

Svi zainteresovani građani mogu dobiti primjerak Nacrta budžeta Grada Prijedora za 2018. godinu u zgradi Gradske uprave Prijedor- Centar za informisanje Grada Prijedora ili ga preuzeti na web stranici Grada Prijedora- www.prijedorgrad.org.

Mole se građani da u cilju održavanja konstruktivne rasprave, prethodno razmotre Nacrt budžeta Grada Prijedora za 2018.godinu , te iznesu svoje sugestije, prijedloge i pitanja.

Ukoliko želite da se Vaše mišljenje čuje, molimo Vas da se na početku rasprave prijavite moderatoru.

Sva pitanja i prijedlozi treba da se odnose na Budžet Grada Prijedora za 2018.godinu. Ukoliko odgovor na Vaše pitanje ne budete mogli dobiti odmah, predstavnici Gradske uprave odgovor će Vam dostaviti u pisanoj formi ili će isti biti objavljen na web stranici Grada Prijedora ili u sredstvima javnog informisanja.

GRADONAČELNIK Milenko Đaković