U vrijeme kada se dezinformacije mnogo brže šire i u javnosti, često zbog toga, vrlo brzo dobiju i predznak „provjerenog izvora“ koji potvrđuje njihovu vjerodostojnost, Gradska organizacija DNS Prijedor obraća se javnosti ovim saopštenjem.

Budući da se kaže „da se samo za dobrim konjima prašina diže“, imponuje zanimanje šire javnosti i raznih dušebrižnika za status i budući rad Kluba odbornika Demokratskog narodnog saveza u Skupštini grada Prijedora.

Doduše, mnogo bi nam više imponovalo da je to zanimanje vezano za učešće u javnim raspravama o raznim strateškim dokumentima koje donosi Skupština grada Prijedora, koje se u tom tijelu donose usaglašeno i često i sa članovima skupštine koji nisu iz reda vladajuće većine.

Ali pošto je interes javnosti mnogo veći o tome da li će neko od članova pomenutog kluba promijeniti svoje stranačko opredjeljenje, ovim putem ih obavještavamo da je na posljednjem sastanku predsjednika Gradske organizacije DNS-a Prijedor, Milenka Đakovića i kolegijuma predsjedništva Gradskog odbora sa članovima Kluba odbornika DNS-a potvrđeno potpuno jedinstvo u radu i zajedničkom djelovanju svih pomenutih aktera dezinformacija u okviru DNS-a.

Time su odbačeni svi tendenciozni navodi, tačnije dezinformacije koje ni ovoga puta kao ni mnogo puta ranije nisu uspjeli da destabilizuju DNS i pokolebaju članstvo sa svih nivoa da u njih povjeruju.

Na ovom sastanku je ujedno potvrđeno jedinstvo i opredijeljenost rukovodstva i članstva stranke u provođenju programskih ciljeva i zadataka DNS-a u predstojećem periodu te davanju maksimalnog doprinosa nastavku izgradnje kompletne strukture DNS-a i postizanja zacrtanih ciljeva na Opštim izborima 2018.godine.

Gradska organizacija DNS Prijedor