Top model Jelena Govedarica u modno-scenskom performansu “Fatalna žena”, koji će biti održan 25. novembra u Pozorištu u Prijedoru, istražiće fenomen fatalnosti, te otkriti da li je to životna uloga koju osobe same sebi nameću ili im je to urođeno.

“Ovaj put ću igrati sa velikom glumicom Mirelom Predojević, sa kojom imam sjajnu saradnju. Publici će se osim manekena iz moje agencije u ulozi manekena predstaviti i mnoge uspješne žene iz raznih sfera života”, istakla je Govedarica.

Dodaje da će ovom prilikom publika moći da vidi supermame, koje će sa djecom izvoditi performans i od koji će svaka ispričati svoju životnu priču.

Uključena su i djeca sa posebnim potrebama.

“Osim supermama, publici će se predstaviti i poslovne žene, doktorice, bankarke, sudije, profesorice, urednice televizijskih i novinskih kuća. Osim poslovnim ženama, jedan dio performansa je posvećen i ženama u sportu, pa će se tako iz prvih timova predstaviti žene koje su stekle uspješnu karijeru na polju košarke, rukometa, odbojke, borilačkih vještina, atletike, stonog tenisa i mnogih drugih sportova”, naglasila je Govedarica.

S ponosom ističe i nastup prvakinje u stonom tenisu Sanje Milojice, kao i atletičarke Lusije Kimani, gdje će svaka od njih u duhu svog sporta nastupiti kao manekenka.

“Što se tiče modnog dijela manifestacije, specijalni gost nam dolazi iz Beograda, a u pitanju je dizajner Vladimir Di Krupski, koji je svojim radom postao važno ime u Rusiji, Njemačoj i na Kipru, a sada dolazi i u Bosnu i Hercegovinu sa svojim kreacijama”, rekla je Govedarica.

Najavila je i dolazak manekenki iz Crne Gore, koje će predvoditi mis Crne Gore za 2015. godinu Nataša Milosavljević.

Nezavisne novine