Ekipa iz Oštre Luke je i pored pehova u meču 8.kola prvenstva PFS Prijedor na stadionu „Kod Celpaka“ u gradu na Sani ostala neporažena, Gomjenica: Podgrmeč 1:1.

Naime, pred kraj prvog poluvremena golman gostiju Zoran Ćurčija u namjeri da odnese loptu ispred Đorđa Kreće, nakon sudara je povrijeđen.

I pored činjenice da mu je krv potekla iz uha, ostao je među stativama, a potom morao „na šivanje“.

Pošto nije bilo njegove rezerve do kraja susreta na golu je stajao igrač Dragoljub Majkić, koji nije mogao da spriječi pogodak domaćih u 75.minuti, kada ga je iz blizine skrenuvši loptu koju je uputio glavom Bojan Draganić, savladao Vedran Lazić za 1:0.

Tri minuta kasnije Nebojša Ostojić je zbog oštrijeg starta pred svojim kaznenim prostorom isključen, pa se tada činilo da će Prijedorčani poslije četiri posljednja susreta u kojima su osvojili samo bod, ostvariti pobjedu.
U 86.minuti Slavko Crnomarković je izveo korner sa desne strane, a lopta odbijena došla do visokog „štopera“, najboljeg aktera utakmice, Zdravka Veselinovića, koji je na 13-14 metara primirio i poslao u donji desni ugao nemoćnog Miloša Torbice.

Gomjenica: Podgrmeč (Oštra Luka) 1:1(0:0)

Prijedor
Igralište: „Kod Celpaka“
Gledalaca: 30
Sudija: Nemanja Davidović (Prijedor)
Strijelci: Lazić u 75. za Gomjenicu, a Veselinović u 86.minuti za Podgrmeč
Žuti kartoni: Draganić, Dragić (Gomjenica), Đukić (Podgrmeč)
Crveni karton: Nebojša Ostojić (Podgrmeč) u 78.minuti

GOMJENICA:
M.Torbica, Dragić, Tadić, Draganić, V.Torbica, Vasiljević, Lazić, Kreća, Prošić, Đurkić, Babić (od 75. Zorić)

PODGRMEČ:
Ćurčija (od 46. Lazić), Ostojić, Kukolj, Veselinović, Đurkić, Majkić, Crnomarković, Janjetović, Milinković, Radanović, Đukić

Igrač utakmice: Zdravko Veselinović

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com