Nova pojačanja dobili su košarkaši Prijedora za naredno prvenstvo Prve lige Republike Srpske u kojem su 2016.godine osvojili prvo mjesto, ali zbog nedostatka finansija nisu nastupili u elitnom rangu Bosne i Hercegovine.

Iz redova banjalučkog OKK Borca stigao je talentovani Mirza Todorovac, koji je još nije napunio ni 19 godina, a novajlija u klubu sa grada na Sani je i Nikša Milunović (26), dosadašnji član Teslića.

– Polako smo kompeltirali ekipu i sada na treninzima imamo 14 prvotimaca na raspolaganju. Preostalo je još 20-ak dana prelaznog roka i ako nam, eventualno, još nešto „iskoči“ pojačaćemo konkurenciju – naglasio je već dokazani trener Prijedorčana Danilo Palalić.

Pored Todorovca i Milunovića, tu su još: Nemanja i Ognjen Bilanović, Žarko Rajković, Srđan Stakić, Dragan Vuković, Aleksandar Ivetić, Marko Blaz, Nemanja Vujmilović, Draško Tadić, Marko Damjanović, Nikola Pašić i Luka Kecman.

Njihova podrška, uz Palalića, biće Uprava na čelu sa predsednikom Vladom Reljićem, sekretar Mladenko Pećanac, službeni predstavnik kluba Dragan Stamenić i doktor Slavko Štrbac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com