Kompletira se polako ekipa košarkaša Prijedora koja će nastupiti u narednom prvenstvu Prve lige Republike Srpske.

Po riječima provjerenog trenera Danila Palalića riješeno je 90 odsto igračkog kadra, a u roku od desetak dana klub koji je prošle godine osvojio titulu šampiona Srpske, ali nije, zbog nedostatka finansija igrao u Ligi BiH, dovešće još preostala neophodna pojačanja.

Grad na Sani su u međuvremenu napustili Igor Damjanović, Nemanja Tomić i Nikola Lakić, ali je Palalić već na prvim treninzima zadovoljan momcima koji su pristigli i spremni za rad, kakav im je nametnuo.

-Svakako da nas raduje povratak našeg Prijedorčanina, Aleksandra Ivetića, beka-šutera, koji je protekle dvije godine u bh.eliti branio boje Mladosti iz Mrkonjić Grada. Iz banjalučkog prvoligaša Studenta došao je Žarko Raković, porijeklom iz Gacka, atleta, konkurisanje za poticije „trojke“ i „četvorke“. Vjerujem da će za nas posebno osvježenje biti Nemanja Vujmilović. Riječ je o mladom košarkašu, koji igra na mjestu beka, ali i krila. Ponikao je u mlađim kategorijama Košarkaškog kluba Šampion ALF-OM iz Banjaluke i ovo će mu biti prva sezona u seniorskoj konkurenciji-rekao je Palalić.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com