PU Prijedor organizuje edukativna predavanja na temu ”Zaštitimo djecu u saobraćaju” za učenike osnovnih škola u Prijedoru

U sklopu realizacije akcije „Zaštitimo djecu u saobraćaju“ koju sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, organizovaće predavanja za učenike osnovnih škola u Prijedoru.

Dana 11.09.2017.godine predavanje će se održati u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ sa početkom u 13:30 časova, dok će predavanja u Osnovnoj školi „Petar Kočić“ biti održana 12.09.2017.godine u tri termina, u 09:20 časova, 11:30 časova i 14:15 časova.

Predavanjima za učenike školskog uzrasta policijski službenici će poučiti najmlađe učesnike u saobraćaju o osnovnim saobraćajnim pravilima za pješake i opasnostima sa kojima se mogu susresti kao učesnici u saobraćaju.

Cilj ovih edukativnih aktivnosti jeste podizanje svijesti učenika o potrebi opreza prilikom učestvovanja u saobraćaju u kojoj se oni pojavljuju kao pješaci.

PU Prijedor
Foto – arhiva