Ekipa OFK Brdo ispustila je pobjedu u 90.minuti susreta sa Čelincem u okviru 4.kola Regionalne lige RS-Grupa Zapad.

Poveli su domaći u 13.minuti preko Deumića koji je završio lijepu akciju svoje ekipe u kojoj su učestvovali Mešić i Miličević.

Isti igrač udvostručio je prednost nakon samo 20-ak sekundi nastavka.

„Brđani“ su krenuli sa centra, odigrana je dobra akcija a ovogodišnje pojačanje iz redova Mrakovice, snašao se na „petercu“ gostiju.

I umjesto da domaći postignu još jedan pogodak i riješe pitanje pobjednika oni su stali.

Nakon greške Mešića pred svojim šesnaestercem, sudija Šarić je opravdano dosudio penal za Čelinac koji je realizovao Spasojević.

Gosti su preko Gojkovića u 79.minuti stigli i do poravnanja 2:2.

Ponovo se bude izabranici trenera Alkića, a „rezervista“ Borovac četiri minute prije kraja sjajno reaguje nakon kornera i „volejem“ pogađa za novu radost domaćih igrača i navijača.

Ipak, gosti u posljednjoj minuti susreta stižu do prvog ovosezonskog boda pošto je Knežević sa „peterca“ savladao Vidovića.

OFK Brdo: FK Čelinac 3:3(1:0)

Hambarine
Stadion: Vedro polje
Gledalaca: 50
Sudija: Slaviša Šarić (Gradika) 6,5
Strijelci: Deumić u 13. i 46. i Borovac u 86. Za Brdo, a Spasojević (iz penala) u 53. Gojković u 79. i D.Knežević u 90.minuti za Čelinac
Žuti kartoni: Šakić, R.Musić, Stegić (Brdo), Popović, Ilić, Rađenović, Spasojević (Čelinac)

OFK BRDO:
J.Vidović 6, Stegić 6, Mešić 6,5 (od 65. Borovac 7), Miljević 7, Zdjelar 6, Ž.Vidović 6,5, Grahovac 6, Šakić 6,5, Deumić 7,5 (od 76. R.Musić –), Harambašić 7, Miličević 7

ČELINAC:
Dakić 6,5, Rađenović 6,5, Stolić 6,5, D.Knežević 7, N.Kutić 7, S.Kutić 6,5 (od 68. B.Knežević -), Ilić 6,5, Popović 6,5, Spasojević 6,5, Gojković 7 (od 90. Kuzmanović -), Materić 7,5

Igrač utakmice: Jovica Materić

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com