Kako je danas potvrđeno iz Policijske uprave Prijedor, u okviru planskih aktivnosti i na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija, policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, dana 29.08.2017. godine u 18,00 časova, u Kozarskoj Dubici na parking prostoru ispred trgovačke radnje, lišili su slobode lice M.M. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

-Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice M.M. u Kozarskoj Dubici, u vremenskom periodu od 1.do 29.avgusta ove godine, izvršilo oštećenje bušenjem većeg broja pneumatika na oko dvadeset putničkih automobila, čime je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ – saopšteno je iz PU Prijedor.

O navedenom je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela, kao i aktivnosti na utvrđivanju tačnog broja oštećenih građana kao i pričinjenoj materijalnoj šteti.

-Nakon kompretiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica M.M. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela. Apelujemo na građane da u slučaju, da su na području Kozarske Dubice uočili oštećenja pneumatika na svojim vozilima, isto prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bi se preduzele mjere i radnje na utvrđivanju da li se osumnjičeno lice može dovesti u vezu sa izvršenjem i tih krivičnih djela – dodaju iz PU Prijedor.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija