Rudar-Prijedor se okrenuo svom prvom ovosezonskom predstavljanju pred svojim navijačima, kako u prijateljskim, tako i zvaničnim mečevima, jer ih ovog ljeta, zbog renoviranja glavnog terena Gradskog stadiona u gradu pod Kozarom, nije imao kod kuće.

– Očekuje nas teška utakmica u subotu. Napredak, kojem koristim ovu priliku da čestitam povratak u Prvu ligu Republike Srpske, kako ga je ostvario na jedan superioran način, to kazuje da se radi o jednom ozbiljnom protivniku. To je pokazao u prvom kolu pobijedivši Slogu iz Doboja. Ono što je nama veoma bitno je da znamo šta hoćemo, a to je da ostvarimo još jednu pobjedu – priča šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac.

Po njegovima rečima potrebno je ponoviti igru iz Janje, gdje je na startu prvenstva savladano Podrinje, a ona je bila disciplinovana i odgovorna, sa dobrim pristupom svih igrača.

– U ovom momnentu kao treneru mi je i najvažnije da moja ekipa izađe na teren i pruži maksimum, da svaki pojedinac u tom kolektivu da sve od sebe, a onda, nadam se, rezultat neće izostati – naglasio je Jelisavac.

Nema povrijeđenih ni kažnjenih prvotimaca, a sa ekipom trenira i napadač Ervin Ćatić, jer karijeru, kako je najavljivao, nije nastavio u drugoligašu Hrvatske, Novigradu.

– Raduje činjenica da se Ćatić vratio u klub, pošto nije riješio potrebne papire. Svakako biće za nas pojačanje, imajući u vidu poziciju koju igra i da ćemo biti jači u tom ofanzivnom segmentu igre – konstatovao je Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com