Skoro dvije godine se u medijima provlači priča po kojoj je Halid Muslimović ostao dužan oko 1.500 eura Džeju Ramadanovskom.

Vrlo često ga zbog toga prozivaju pa i sam Džej koji je nekoliko puta izjavljivao kako ga kolega nikada nije nazvao, a kamoli vratio pare.

Međutim, Halidova strana priče je sasvim drugačija.

On tvrdi kako je na račun žene s kojom Džej živi nedavno njegov sin uplatio 3.000 KM čime nema nikakvu obavezu prema Džeju.

Dodaje i da mu nikada nije ostao dužan već da se priča o tom novcu stvorila iz jedne, reče on, potpuno drugačije i ne toliko dramatične situacije.

-Nikada nisam bio u dugovima pa prema tome nema mjesta ni pričama da sam trebao isplivati iz njih! Nikada nisam imao dugove već samo ulaganja. Tvrdim da nikada, nikoga nije zaboljela glava od mene baš kao i da sam nekome ostao dužan. Nikad! Što se tiče te priče koja se dotiče Džeja i mene, ona je u startu interpretirana na potpuno pogrešan način. Naime, prije puno godina pozvao sam ga da bude jedan od gostiju na mom koncertu i tada sam mu obećao dati 2.000 maraka. Uz to obećao sam mu, ukoliko dođe na koncert, da ću mu „usput“ naći i neku tezgu na kojoj će zaraditi istu sumu novca, ako ne i veću. Tačno je da nije na kraju bilo kako sam planirao pa sam mu prvo dao hiljadu, a kasnije još 500. Ali kako su nastavili da pričaju da sam mu dužan, nedavno sam mu uplatio još 3.000 maraka. Znači, nikada mu nisam bio dužan. Istina je ovo što sam ispričao – tvrdi Muslimović.

Express magazin