Muzički spektakl “Kozara u srcu”, koji je sinoć odgođen zbog lošeg vremena, biće održan večeras od 18 časova u sportsko rekreativnom centru Benkovac na Kozari.

Sve grupe koje su trebale nastupiti prve i druge večeri festivala, nastupiće večeras.

Tatu, Nolimitnov, Fijasko, Kerber, Osvajači, Atomsko sklonište i Bijelo dugme u punom sastavu, večeras će se naći na bini sportsko rekreativnog centra Benkovac na Kozari.

– Večeras ću imati prvi put da sviram. Ka se nadam da će vam se doppasti. Sa mnom su Alen i Tifa, sviraćemo jedan veseo ljetnji program i nama je stalo da se zabavimo, a nadam se da će te se i vi zabaviti sa nama – istakao je Goran Bregović iz grupe Bijelo dugme.

Ulaznice kupljene za prvo veče festivala, koji nije održan zbog lošeg vremena, važe i danas.

– Prvi rok fest i odmah najveće grupe, Bijelo dugme, Zahvaljujući nekom nevremenu imamo odmah čast da sve grupe gledamo u jednom danu, program počinje od 18 časova – rekao je organizator festivala “Kozara u srcu” Dražen Vrhovac.

Najveće rok grupe na jednom mjestu. Neke od njih primio je i gradonačelnik Prijedora.

– Našim građanima i muzičarima želim izuzetno prijatno veče sa željom da ovaj festival dobije pravo građanstva ovdje na Kozari i da se ponavlja svake godine – dodao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Od 16 časova, organizovan je prevoz autobusima iz Banjaluke, Prijedora, Gradiške, Laktaša, Novog Grada, Oštre Luke i Omarske.

RTRS