Posljednja pojačanja prvoligaša Republike Srpske, Fudbalskog kluba Rudar-Prijedor, kako je najavljeno biće Miloš Đorđević i Radovan Perišić, dosadašnji članovi banjalučkog Borca.

Đorđević (23), koji je u krajiškom derbiju 18.marta (2:0) zatresao mrežu „rudara“ ponikao je u beogradskom Partizanu, a prije nego što je obukao „crveno-plavi“ dres branio je boje sarajevskog Olimpika, Zvijezde iz Gradačca i Slavije iz Istočnog Sarajeva, dok je Radovan Perišić mlad igrač i 3.avgusta napuniće 19 godina.

– Dolaskom dvojice fudbalera, od kojih bi Đorđević, uvjeren sam, mogao da bude prava konkurencija za špic napada, nastavljamo saradnju sa Banjalučanima. Predsjednik kluba Dalibor Majkić trebao bi da završi sve formalnosti oko saradnje i dolaska momaka iz redova šampiona Srpske. U subotu nas očekuje nova, treća po redu provjera. Gostovaćemo u u Velikoj Gorici, gdje će nam rival u 18.30 časova biti drugoligaš susjedne Hrvatske, ekipa Gorice. Biće to prava prilika kandidatima za prvi tim da se dokažu – rekao je trener Prijedorčana Zlatko Jelisavac.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – FK Borac/Miloš Đorđević/Radovan Perišić