stk prijedor-modrica 1Na pojedinačnom prvestvu BIH za kadete održanom u Ilijašu nastupio je član STK „Prijedor“ Petar Vučković koji je postigao zapažen rezultat osvajanjem šestog mjesta pojedinačno i trećeg mjesta i bronzane medalje u igri parova sa Adisom Muharemagićem iz Tuzle.

Mladi Vučković bi vjerovatno ostvario i bolji plasman da voljom žrijeba nije u četvrtfinalu igrao sa pobjednikom ovog turnira Lukom Matkovićem.

Na „Otvorenom prvenstvu Modriče 2014“ nastupilo je osam mladih prijedorskih takmičara koji su u konkurenciji 117 takmičara iz Republike Srpske osvojili pet medalja čime je prijedorski klub je bio najuspješniji na ovom takmičenju po broju osvojenih medalja.

Najvrijedniji je rezultat Marije Gnjatić koja je kao subkadetkinja u starijoj kategoriji mlađih kadetkinja bez izgubljenog seta osvojila ovaj turnir.

stk prijedor-modrica 2Vrlo dobro treće mjesto i bronzane medalje su podijelile i mlade Prijedorčanke Una Bagarić i Dragana Rašula.

U konkurenciji kadeta zablistao je i osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju takmičar STK „Prijedor“ Pavle Puzigaća dok je u konkurenciji mlađih kadeta Nikola Milošević prikazao dobru igru kojom je stigao trećeg mjesta.

Osim osvajača medalja, STK „Prijedor“ su predstavljali i Đorđe Radulović, Miloš Kokot i Nemanja Mršić koji su takođe prikazali solidnu igru.

STK „Prijedor“