Prijedorski bokser Željko Stegić spreman je da se pokaže i dokaže u narednom periodu u mečevima koji su na rasporedu u Kozarskoj Dubici i Kozarcu.

Već ovoga vikenda 27-godišnji Stegić, sa skorom 5 pobjeda(5 nokauta) i samo 1 porazom, će u gradu na Uni ukrstiti rukavice sa vršnjakom Adilom Rušidijem(Bijeljina) koji ima skor od 7 pobjeda i 31 poraza.

-Naporno sam se pripremao u posljednjih mjesec dana sa trenerom Gordanom Zorićem i spremno očekujem predstojeće mečeve. Uz savjete mog prijatelja, boksera i menadžera Adnana Žilića, nadam se da ću ostvariti nove pobjede i popraviti svoj plasman na svjetskog rang-listi – rekao je Stegić.

Inače na sportskoj manifestaciji „Warriors fight night“ u Kozarskoj Dubici nastupiće i Vaso Bakočević, jedan od najpoznatijih MMA boraca sa Balkana kao i Aleksandar Rakas iz Cro cop teama.

Krajem ovog mjeseca Stegić će se u Vodenom parku u Kozarcu boriti za Interkontinentalnog prvaka Evrope u WBCA verziji protiv odličnog Gruzijca Soso Abuladzea koji ima 11 pobjeda, 4 poraza I 1 neriješen meč I najbolji je bokser ove države u poluteškoj kategoriji.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com