D.N. iz Prijedora (34) uhapšen je prekjuče, nakon što se nedavno zaustavio automobilom pored lokalnog puta u Kamičanima i ženi koja je prolazila tim putem pokazivao polni organ, te se samozadovoljavao.

Manijak je pokušao da stupi i u komunikaciju sa uznemirenom ženom tako što ju je upitao gde je put za Kozarac i nastavio da je poziva da uđe u njegov automobil.

– Na ovaj način osumnjičeni je počinio krivično delo zadovoljenje polnih strasti pred drugim i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izveštaj za ovo krivično delo – saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

Kako “EuroBlica” saznaje osumnjičeni nije od ranije poznat po seksualnim deliktima, a sličan slučaj u Prijedoru je zabeležen pre nekoliko godina.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da u slučaju saznanja za bilo kakvu vrstu seksualnog prestupništva prijave na servisni broj 122 ili u nadležnu policijsku stanicu, kako bi izvršioci ovih krivičnih dela bili otkriveni i sankcionisani u skladu sa zakonskim odredbama.

– Građani se veoma često boje prijaviti seksualno uznemiravanje i nedozvoljena ponašanja iz oblasti seksualne delikvencije, međutim, trebamo biti svesni da se samo na taj način može suzbiti pojava seksualnog prestupništva i pedofilije, i sprečiti da naša deca postanu žrtve ovih krivičnih dela – objašnjavaju iz PU Prijedor.

EuroBlic