Prijatelji te ZOVu na Jelen Music Show Live, koji se održava u Prijedoru, 6. jula u Parku kod Jelen Pub-a by Life Klub. Uživaćemo u odličnim nastupima bendova: Crvena Jabuka, Sopot, Brutal Protest, Tatoo, Grefran i Kob, koji garantuju dobar provod. Jelen Music Show Live počinje u 19 sati, a ulaz za sve posjetioce je besplatan.

Ljeto i preko šest sati odličnog domaćeg zvuka, kao i rashlađeno Jelen pivo, idealna su kombinacija za dobar provod sa prijateljima. Koncert za sve generacije predstaviće i koncept Jelen Music Show, koji već godinu dana putem portala www.jelenmusicshow.com i pisanih i video intervjua, kao i online top liste, promoviše muzičare i bendove koji postoje i stvaraju autorsku muziku na domaćoj muzičkoj sceni.

Jelen Music Show je postao omiljena tema muzičara, a top lista „Top 7“ podstakla je takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na „Vrućem tronu“. Uspjeh projekta pokazuje da se domaća muzička scena probudila i ujedinila, te da je neophodna podrška Jelen Music Show-a, kao prava motivacija muzičarima za stvaranje novog muzičkog autorskog rada.

Ovo je jedinstvena prilika da se svi dobro zabavimo i podržimo domaću muzičku scenu. Jelen pivo je, kao i uvijek, neizostavni dio muzičkih, kulturnih i sportskih dešavanja. Nazdravi i ovog ljeta uz Jelen pivo!