Kako je potvrđeno iz PU Prijedor, Policijskoj stanici Novi Grad juče oko 08,20 časova prijavljeno je da se na lokalnom putu, u mjestu Svodna, opština Novi Grad, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak D.Z. iz Prijedora, zadobio teške tjelesne povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

-Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku izvršioca, policijski službenici Policijske stanice Novi Grad, istog dana izvršili su kriminalističku obradu lica S.S. iz Prijedora, kom prilikom je utvrđeno da je ovo lice, upravljajući vozilom marke „Daihatsu“ i priključnim vozilom, u mjestu Svodna, ostvarilo kontakt sa pješakom D.Z. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede – saopšteno je iz PU Prijedor.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Po kompletiranju predmeta protiv lica S.S. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivična djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija