Ekipa FSA Prijedor je doživjela poraz od Karanovca (1:2), ali je pružila dostojan otpor drugoplasiranom timu na tabeli Regionalne lige RS-grupa Zapad sa samo dva poraza i 59 bodova, jednim manje od lidera Dubrava.

Bilo je vidno da je kvalitet na strani gostiju, ali i pored terenske inicijative nisu postigli više od dva pogotka, iako je sastav trenerskog tandema Dragan Antonijević-Nenad Bašić gotovo sat vremena imao igrača manje u polju.

Povrijedio se kapiten Miloš Rudak, a domaći nisu imali zamjena.

Sem toga iz nepoznatih razloga nije na utakmicu došao Miloš Stević, u posljednje vrijeme „udarna“ igla u špicu napada.

Rival je poveo u 32.minuti.

Najbolji akter meča kapiten Branko Aleksić je prošao i centrirao sa desne strane,mladi golman Dejan Milinković zaustavio udarac Siniše Miloševića sa „peterca“, ali se na pravom mjestu našao Dario Grujić i pogodio.

Prednost Karanovca je udvostručena pred sam odlazak na odmor.

Obrad Tomičić je u kaznenom prosotoru napravio „dar-mar“, a Milošević, golgeter lige sa 21 pogotkom, ovoga puta bio siguran.

U 85.minuti Vladan Galonja je sa svoje polovine sjajno pronašao Vedrana Mršića, koji se našao pred golmanom Milanom Bijelićem i postavio konačnih 1:2.

FSA Prijedor: FK Karanovac 1:2(0:2)

Prijedor
Stadion: Poljana
Gledalaca: 30
Sudija: Ljubiša Kuvalja (Srbac) 7
Strijelci: Mršić u 85. za FSA Prijedor, a Grujić u 32. i Milošević u 44.minuti za Karanovac
Žuti kartoni: Rudak, Čulić (FSA Prijedor), Tomičić (Karanovac)

FSA PRIJEDOR:
Milinković 7, Rečević 7, Ikanović 6, Čačić 7, Runić 6,5, Galonja 7,5, Mršić 7, Rudak 6, Mudrinić 6,5, Kotaran 7, Čulić 7

KARANOVAC:
Bijelić 7, Lukajić 6,5 (od 46. Kojadinović 6,5), Milaković 6,5, Milošević 7,5 (od 83. Tešanović -), Tomičić 7 (od 73. Racić -), Aleksić 7,5, Dedić 6,5, Munjiza 7, Grujić 7, Šteković 6,5, Kpoanja 7

Igrač utakmice: Branko Aleksić (Karanovac)

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com