Pripadnici Policijske stanice Prijedor rasvijetlili su četiri krivična djela, tri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari, sve počinjeno u periodu od 30. marta do 10. maja ove godine.

Zbog sumnje da su počinili ova krivična djela u policiji su saslušana tri lica, nezvanično saznajemo da je riječ o Spasoji Jankoviću (56) iz Čelinca, te dvojici Prijedorčana Siniši Deliću (39) i Mustafi Hodžiću.

Janković je 30. marta opljačkao jedan market u Prijedoru, a Delić počinio oštećenje tuđe stvari tako što je, kako nezvanično saznajemo, nogom razbio vrata Doma zdravlja na Urijama u Prijedoru.

Hodžić je u dva navrata pljačkao istu kuću, i to 6. i 10. maja, u vlasništvu K.S. iz Prijedora. Iz njegove kuće odnosio je alat, alatne mašine, trimer, kosilicu, motorku. Osumnjičeni su pričinili štetu u iznosu od 2.250 maraka.

-Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, bit će dostavljeni izvještaji protiv S.J. za počinjeno krivično djelo krađa, protiv S.D. za počinjeno djelo oštećenje tuđe stvari dok će protiv M.H. biti dostavljen izvještaj za počinjena dva krivična djela krađa-navedeno je iz PU Prijedor.

Dnevni avaz