Policijski službenici Policijske stanice Omarska, PU Prijedor, dana 20.05.2017. godine oko 07,00 časova u mjestu Omarska, na licu mjesta izvršenja krivičnog djela, zatekli te lišili slobode lice Z.K. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Naime, lice Z.K. je ušlo u krug preduzeća, nakon čega je došlo do radne mašine te uz pomoć gumenog crijeva, iz rezervoara, otuđio određenu količinu pogonskog dizel goriva, nakon čega je u namjeri da se sa otuđenim gorivom udalji sa lica mjesta, spriječen od strane policijskih službenika.

Istog dana oko 22,10 časova, policijski službenici Policijske stanice Prijedor 2, PU Prijedor, su na parking prostoru jednog transportnog preduzeća, u mjestu Brezičani, na licu mjesta izvršenja krivičnog djela, zatekli te lišili slobode lice Ž.S. iz Novog Grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Lice Ž.S. je uz pomoć plastičnog crijeva i pumpe, iz rezervoara TMV marke „MAN“ vlasništvo lica D.B, otuđio određenu količinu dizel goriva gdje je i zatečen od strane policijskih službenika.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, a protiv lica Z.K. i Ž.S. Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, PK Prijedor slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Krađa“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija