Rudar-Prijedor, poslije tri uzastopna poraza u „plej-ofu“ takmičenja prvoligaša Republike Srpske, gostuje u Gradišci ekipi Kozare u krajiškom derbiju klubova, starih sportskih prijatelja.

Kaznu zbog žutih kartona odradio je Milan Šakić, ali je sada pod suspenzijom Novica Petrović na kojeg neće moći da računa šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zlatko Jelisavac.

Kapitena Nemanju Marića muče bolovi u vratu, povrijeđeni su: Ognjen Davidović, Srđan Malinović, „rovit“ Aleksandar Vojnović…

– Očekuje nas dosta teška utakmica, imajući u vidu na probleme sa igračkim kadrom. Medicinski dio tima „sastavljaće“ tim, što nije dobro. Ipak, nadam se da će momci koji izađu na teren dati sve od sebe i pokušati da prekinu niz neuspjeha. U dosadašnje tri utakmice protiv Kozare smo ostvarili dvije pobede i remi, što je motiv više za oba rivala. Pokazalo se da u Ligi za prvaka možemo osvajati bodove protiv Kozare i Tekstilac Korta, Borac je za „koplje“ ispred svih, a Podrinje i Drina su negdje uz nas i izdvojili su se – rekao je Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com