Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, PU Prijedor, dana 16.05.2017. godine izvršili su kriminalističku obradu lica A.D. i M.K. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su na području grada Prijedora počinili krivična djela „Teška krađa“ i „Oštećenje tuđe stvari“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su lica A.D. i M.K, dana 05/06.05.2017. godine u Prijedoru, sa parking prostora pijace Vilako, otuđili putničko motorno vozilo marke „Audi“ vlasništvo S.I. iz Kozarske Dubice, nakon čega su sa istog skinuli četiri aluminijumske feluge sa gumama i akumulator a zatim navedeno vozilo upotrebom otvorenog plamena i zapalili.

Policijski službenici su kod lica A.D. pronašli te privremeno oduzeli predmete koji potiču iz naprijed navedenog krivičnog djela a koji će u skladu sa Zakonom biti vraćeni vlasniku.

Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, protiv lica A.D. i M.K, biće dostavljen Izvještaj za počinjena krivična djela.

PU Prijedor