Prije nekoliko dana pojedini portali iz Srbije objavili su da je u Beču pretučen Halid Muslimović!

Navodno je trebao da nastupa u jednom tamošnjem klubu. Ali kako se nije pojavio u dogovoreno vrijeme i na određenom mjestu vlasnik lokala gdje je „Čuperak“ trebao nastupati se strašno razbijesnio. Kako mu se Halid nije javljao na telefon, pišu portali, smjestili su mu batine.

Zanimljivo je da je uz taj tekst objavljena fotografija iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi da je Muslimoviću glava zamotana u zavoj. A ta fotografija snimljena je prije desetak godina kada je pjevač imao saobraćajnu nesreću kod Travnika. Kada je fotografiran u posjeti mu je bila kolegica Šemsa Suljaković.

Halid se nija javljao na telefonske pozive. Ali od prijatelja bliskih njemu s kojima je kontaktirao u ponedjeljak kada je i objavljeno da je pretučeno, saznajemo da je popularni pjevač zdrav i čitav te da nije tačno da je pretučen.

Muslimović tvrdi da su mu tu priču smjestili „neki novinari iz Austrije“ te da ni s jednim vlasnikom nekog objekta gdje je trebao pjevati nije imao nikakvih problema, a kamoli da su naručili batine i da je bio u bolnici.

Zanimljivo je da se slična priča pojavila u nekim srbijanskim novinama u maju prošle godine kada je također objavljeno da je u austrijskoj prijestolnici dobio batine!

Express Magazin