rudar prijedor-detalj iz omarskeJoš jednom će Rudar-Prijedor svoju utakmicu u prvenstvu Prve lige Republike Srpske, ovoga puta protiv Podrinja iz Janje, odigrati u Omarskoj, kao i prethodnu, kada je na stadionu istoimenog drugoligaša savladao Krupu iz Krupe na Vrbasu sa 1:0.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Darko Nestorović može da računa na sve raspoložive snage, a najiskusnijeg igrača, kapitena Borislava Mikića u srijedu je poštedio napora u Trnu, gdje je eliminisana Sloga u šesnaestini finala Kupa RS.

-S poštovanjem dočekujemo svog rivala. Podrinje posljednjih godina igra zapaženu ulogu u eliti Srpske i ima dobru ekipu, veoma neugodnu i kod kuće, ali isto tako i na gostujućim terenima. Ipak, bićemo jači za povratnika u tim, mladog reprezentativca BiH, Sinišu Saničanina, pa smo u kompletnom sastavu sigurno spremni da pružimo maksimum, kako bi se u Omarskoj radovali novoj pobjedi i priredili slavlje za naše navijače – rekao je prvotimac zeleno-crnih Dejan Kojić.

Pravdu u ovom meču, čiji početak je predviđen za 16:30 časova dijeliće kao glavni sudija Goran Lakić iz Brčkog. Njegova oba pomoćnika biće iz Šamca, Dragan Nišić i Miodrag Pupčević, dok će „četvrti“ sudija biti Milan Stanivuković iz Banja Luke. Delegat susreta je Dragan Ančić iz Prnjavora, a kontrolor Šamčanin Miroslav Mirić.

N. Đerić/A.Drakulić